Dragan18
Član
Odg: Oranje....
takva zemljista se zovu podzol to ces da ucis iz pedologije
od ovog trena tema opet krece na Oranje . Striktno. svaki komentar ne vezan za temu cee biti obrisan. ako neko ima nesto da kaze , nek kaze na p.p.
takva zemljista se zovu podzol to ces da ucis iz pedologije
Post je spojen: [time]1290096938[/time]
_________________________________________________Brate samo si me smorio vise sa poredjenjem Belorus-Imt 577 nista vise. Ovo nije bilo divljanje , ovo je bio vapaj da ne smaras vise sa poredjenjem jer ubi covece.Bubu je napisao(la):Dragan18 je napisao(la):joj bubu opet ti , al zato je IMT 577 toliko dobar da leti po njivi kad ore i to sa 4 brazde pogotovo zato sto je tvoj i zato sto ima prednju vucu. IMT je prevazidjeno sranje po svim kriterujimima, al nama je dobar jer ne znamo za bolje. Pa pogledaj bre sta pravi FABRIKA MTZ pa onda pricaj sta oces ..sta pravi IMT ? svi traktori od IMT preko 100 ks su "greske konstruktora" .
Post je spojen: [time]четвртак, 18. новембар 2010. 16:38:50 CST[/time]_________________________________________________
U sustini , nije preterano bitno sta vuce plug , al je zato bitno koji plug se vuce ....taj sto se pati sa BElorusom i sa 3 brazde mozda nije dobro agregatirao traktor. Koji to zapadni traktor od 82 ks moze uopste da razmislja o tri brazde ? ja ne znam ni za jedan. Bubu ako vec oces da prodas 577 napisi u oglas da ga prodajes, smorio si brate.
Da li sam te ja necim izazvao da kazes to sto si rekao?
Ja sam uzorao celih pola kj dok me nije kisa oterala pa nisam izneo svoje licno zapazanje koje ne mogu utvrditi nakon toliko malo uzoranog.
80% Belarusa mojih drugara su agregatirani sa V&N 3LS-950 plugovima i svi koji imaju te plugove oru na 2x35cm sem malopre pomenutog sa Euroluxom kao tvojim.
Da sam kojim slucajem ja poceo da tako da 'divljam' kao sto si ti sada verovatno bih dobio opomenu pred ban ali posto si ti moderator do toga nece doci ali bih te zamolio da se lepse ponasas.
Post je spojen: [time]1290122913[/time]
_________________________________________________od ovog trena tema opet krece na Oranje . Striktno. svaki komentar ne vezan za temu cee biti obrisan. ako neko ima nesto da kaze , nek kaze na p.p.