danger
Član
Danger kolika je kod tebe potrošnja ove godine, uvjeti oranja, dubina, brzina...?
ovo ti mogu samo odgovoriti na PP jer ako napisem bojim se da nekima nezalupa herc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danger kolika je kod tebe potrošnja ove godine, uvjeti oranja, dubina, brzina...?
Ne znam kakav mjenjac ima danger u rusu al vjerujem da ima nesto bolje nego 820... nekakav mjenjac Radne-rikverc da ne mora traziti brzine...
.
inace sam poznat po tome sto volim da lazem. I to onako debelo.nemam bas vremena da ti stopam 8 sati oranja pa da to posle moram jos ovde pisati da se brukas samo.......![]()
Isto radim i još zapalim cigaretu u manevrisanju,ko ne veruje može da gleda i uči.pa misli se i o tome....dodjem pred kraj dignem plug,namotavam levo i izlazim dokle mislim da je dovoljno(unapred),prebacivam u rikverc i krecem istog momenta nazad,dok se krecem unazad levom rukom manevrisem volanom a desnom rukom(bez istezanja ramena i naginjanja) pritiskam rucku i okrecem plug dok je traktor u pokretu,plug je okrenut rucka menjaca prebacena u prednji hod i ulazi se u brazdu pusta plug i nastavlja oranje........koliko sam ja to sad izgubio vremena