Koliko sam ja procitao u predhodnim postovima 20cm dubina i 12 coli zahvat i na 2100 obrtaja motora
Ja sa mojim fergusonom idem do 30 cm dve brazde i pevam uz put,a on sa 165 KS i četiri brazde na 20 cm dubine i bez pevanja,smeta mu radio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam ja procitao u predhodnim postovima 20cm dubina i 12 coli zahvat i na 2100 obrtaja motora
Ja sa mojim fergusonom idem do 30 cm dve brazde i pevam uz put,a on sa 165 KS i četiri brazde na 20 cm dubine i bez pevanja,smeta mu radio!
Ako budes video kako je proslo to oranje,javljaj posto i kod mene je vreme isto a planirao sam sutra da idem u njivu.
Ore u proseku hektar na sat. Smene su razlicite. Dnevna smena je 9 do 11 sati. Kako kad. A nocna se deli na dva dela. Zbog umora. Ja orem nocnu. A pred jutro mi tata dolazi u smenu i on ore 2 do 4 sata. Pa posle jos vestak baca. Jer u svitanje je cupavo. Tesko je izdrzati. Bolje smenu napraviti nego spavati u traktoru. Tako samo dangubimo. Svakako se menjamo. Sinoic sam za 8 sati uradio 14 jurara u 4 parcele. Sve odorano. I uradjene uvratine.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Ako ima traktor 160ks , uzmi 1cm sirine po ks , 10000metara kvadratnih / 1,6 metara = 6,25km/h , dodaj 10% na brzinu.