Gost 16052020
Član
Znam Smiljane, sreca pa ne treba da ide kod gazde. Ova dubina je vise nego dovoljna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je baš grozno,podseća me na 2010.Da li je to atar prema Karađođevu ?Neki oru, a neki pustamo vodu
https://youtu.be/-sv8DReOmGs
Zavrseno oranje pre neki dan,bilo je svega,lose istarupirane kuruzovine....
...blata...
...laganog oranja...
...ali i teskog!
Danas zatvorena brazda za repu i to je to za ovu godinu,ako ne iskrsne nesto!
Jucer orao kukuruz bran beracem, uslugu jedno jutro, covjek hoce da se napravi, imtovi su se dobro znojili, tesko, a neznam sa svojim sto da napravim, da uopce orem sada ili na proljece, jer moje je brano po vecem blatu.....nepamtim takvu godinu
Ovako je isto bilo pre oko 8 god. samo u proleće, od kukuruza nije bilo ništa, sad isti scenario samo u jesen.Ovo je baš grozno,podseća me na 2010.Da li je to atar prema Karađođevu ?
Aa, jok imenjace. Ja uvek gledam da odradim posao kako valja, kako meni tako i drugima. Posle se uvek pojave nove musterijeznači imenjače,rade se dve vrste usluge-poštene i nepoštene (čim se odmakne od gazde,popliči se na toplingu), a cena verovatno ista za obe radnje?Zato su zarade na uslugama mnogo bolje od same poljoprivrede.
Aa, jok imenjace. Ja uvek gledam da odradim posao kako valja, kako meni tako i drugima. Posle se uvek pojave nove musterije
I ja htedoh da pitam .@zarkovmali
Bracala jel to nova prinova u domacinstvu?