Šanana
Član
Hehe...Nisi to trebo tako, bolje ti je vako!
Koliko puta tokom godine čujem ovu izjavu, nesmem ni napisati
Koliko puta tokom godine čujem ovu izjavu, nesmem ni napisati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega, jel si se to ponovio i preso sa ravnjaka na obrtac?Posto sam se smorio od ove zime i nerada, morao sam da zakacim neki plug i da orem
Imamo taki isti i nama je isto pucala okretnica ko i prethodnom vlasniku koji ju je totalno loše povario. Kad smo ju mi čestito povarili nije više bilo pucanja. Naš ima pretplužnjake i jako lijepo zaorava. Plug jako lijepo slaže, lagano se vuče... sve 5. Jedino što nemamo crtalo ni nosač crtala. Ako čuješ da neko prodaje javi.
momo, jedini ti kreno orat bez goriva.
Jozic iz Pleternice po kataloskom broju nabavlja sve djelove za kvernelanda (ili original ili zamjenske). Razmisljam da odem naruciti raonike za moj 754 pa da i njih imam original.
jos kad bi do ljeta ostala ovakva cijena pooro bi sto god imam i nemam.Od ljetos neradi više mjerač , bio se plovak iskrivio neznam ni sam kako , jedino logično objašnjenje je da se lanac koji slobodno visi sa čepa rezervoara unutra nekako zakačio u radu za cijev usisa goriva i kad sam otvarao čep da se povlačenjem i cijev iskrivila i odtad neradi mjerač ??
Inače loža se sa pogodbom može dobiti trenutno po 0.53e , pa nije stavka.
Imam ja 2 para raonika ostala mi od pluga možda su i original nikad nisam zagledao ,jer imaju isto strelicu kao daske