Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nam nema Pantica ceo dan da odgovori sta je sa njim?
Šanana Mala sala za oranje. Primetio sam da su ti gotovo sve parcele od kojih si postavljao slike u blagom luku, tj. ni jedna nije 100% pravog oblika. Koji je razlog toga? Je li u pitanju blizina reke ili nesto dr.
Panticu, postavi neku sliku francuskih oranica. A mozes i neku masinu da poslikas.
I nemoj zaboraviti da napises ,,sa danasnjeg terena".
Nema gazde bez duboke brazdeBice slika kad se vratim posto ne mogu da uhvatim dobar net za upload...
Oranice nisam ni video uglavnom putujem nocu, a ono sto sam video je ili radjeno gruberom ili je vec potanjirano...
Samo gde god sam bio svako domacinstvo ima obrtac plug tako da definitivno se ore.
Kolega Sanana sad je momenat da nam otkrijes tajnu oranja sa kojim plugom je lakse orati takve parcele?Sa ravnjakom kako god da krenes moras izoravati do komsije pa par puta u rikverc,jebes razor to se zatrpa ali ode dosta vremena.Reci kolega?
Nadam se da si zadovoljan sa napisanim zapažnjimaJa nisam imao prilike da orem obrtacem ali bih voleo da probam narocito zbog ovakvih parcela, gde ima dosta vracanja u rikverc. Ali videcemo sta ce kolega Sanana napisati kakva su njegova zapazanja
Mileni, kaj piše gore na onoj slici??? Nemogu točno da pretumačim, delomično jesamODLICNO! Svaka cast! Hahaha
Moram se osvrnuti na ovaj kolegin post.Pogotovo je obrtač bolji za njive nepravilnog oblika. Jedne godine krećeš od jedne strane druge od druge i samo slažeš ništa nemisliš dal ide ravno dal onako pri kraju imaš vremena kolko oćeš da pomalo ispravljaš i završiš . Zamisli njivu u obliku "stepenice" recimo ima duži i kraći dio i kad oreš ravnim dodješ do tog zuba pa onda svaki put ideš dignutog pluga do drugog dijela da nastaviš .