Oranje

Moguće da je to u pitanju. :osmeh: Zaista ima svih mogućih traktora i sem Fendta svi srču od 15 do 30 litara goriva po k.j.
Floyd ti možeš komotno 4*35 plug da vučeš.J.D će ga vući bez po muke i dobićeš nešto manju potrošnju jer će biti uposlen kako treba.Sa 3*30 on se igra.

Kod nas je zemlja malo teža za obradu, ali verujem da bi mogao da radi sa 4x35. Tek smo ga kupili pa smo hteli da probamo... Sa ovim 3x30 se stvarno igra. Neko vreme ću morati sa tim raditi dok se ne ukaže prilika da se promeni.

Di beste,di beste 558. :haha:
Mail Pantić je pričao o 7 litara.Nije rekao da li je to na leru ili na pola gasa. :osmeh:

Pa znas da on ima Fendt-a i Kverneland plug, 3x40. To je kombinacija za najmanju potrosnju. Ako se dobro secam trosi mu oko 10l po ha. Mislim da mi je tako rekao, ako nije neka me ispravi. Pa video si snimak na okupljanju, sta sve moze taj traktor da povuce.

Floyd dolazi kod nas čovek iz Rume sa J.D 4055.Radi nešto zemlje ovde i orao je sa 5 brazdnim plugom ravnjakom.Ne znam koliki zahvat ali je plug širi od samog traktora.Ne znam na koji fazon to ide ali dubina oranja je odlična a i brzina takođe.

@Galicije
Ne nisam. Mislio sam reci das auto. Auto zovu vozaci kamiona svoje vozilo, 558 je AUTO medju traktorima:haha: A istovremeno i das auto je poznat slogan VW.

@Matic
Apsolutno die beste. :osmeh:

Mislim da je otisao za Francusku, da tovari neku masinu.
Tako sam ga nesto razumeo. Ili je mozda otisao da nauci Francuze da oru.:)

- - - - - - - - - -

Šteluje potrošnju. :osmeh:

To je vec sredio, radio je pumpu i dizne skoro. Tako da je potrosnja sada jos manja.
Njegove masine trose manje od mojih i clana Glackop.:bravo:

Kod mene kad zabrazđujem,idem prvi prolaz prvu brazdu nekako daleko baca i sve nekako uvrnuto ninašta nalik ne bude.to kad radim ledinu.kako vi podešavate plug kad radite prvi prolaz?

Nazad
Vrh