Tonchi
Član
Imt neće, ali plugovi malo razvikanijih imena hoće zaorat cijelu stabljiku. Naravno nemaju svi takav plug i traktor, oću samo reć da ima plugova koji mogu zaorat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo si objasnio,nema tu sta da se doda vise za svaku rec potpisujem.Pojedini naucili za sta sluzi rucka na plugu pa sad misle da znaju sve.
Orem ja njivu najbolju prva klasa zemlja uvek se rasipa zuta zemlja i mozes sa rakovicom u prvu brzu na 35cm dubine mozes u trecu sporu kako volis traktor ne oseca plug, svako stelovanje na plugu se oseti u milimetar, dal razvio toplink dal ga zavio ili malo pomerio rucicu napred ili nazad ma sve se vidi u milimetar i posle odem u njivu gde je zemlja kao kod Zeljka plug te levo te desno te ode na 25cm u dubinu te ode na gore ore 5cm kako god da sam promenio stelovanje sve je bilo skoro isto i na kraju se pomirio sa tim da poorem tako jedan hektar i potrosim 45litra loz ulja i da se pomirim sa tim da jednostavno ne moze biti tako lepo slozeno i da ne moze da se tako lako ore kao ova prethodna njiva.
Zeljko pozdrav iz komsiluka i za te uslove odlican posao.
Imt neće, ali plugovi malo razvikanijih imena hoće zaorat cijelu stabljiku. Naravno nemaju svi takav plug i traktor, oću samo reć da ima plugova koji mogu zaorat...
Ko zna kako su se iskrivili ti snimci prilikom uploaduvanja . Jeste Montoya jeste izradjen ali motor i dalje kao casa a ostalo keekekk igranka bez granica . Menjac birac itd jos je drugar stavio neku pumpu da mucka ulje u menjacu da dize sa donjeg dela i stalno poliva odozdo i nista nije pomoglo . Nije placen nesto mnogo odradjuje ogroman posao ali ima stalno majstorisanja oko njega nikad nije covek miran i da kaze ovo sam resio .
Lepo ide dzonikaOranje od prekljuce
Jel sam napisao 50 hektara kada smo bili u N.S.
Racunacu sutra koja je potrosnja vodio sam malo evidenciju.
Nikola ide solidno zadovoljan sam sa ucinkom.