Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze jel ovo 755 sa 3 glave i da li je fabricki plug u pitanju ?Kazem ovo je prva njiva tek poorana, ima dosta kamena pa ne moze duboko da se ore maks 20 cm, kolko sam ja gledo hvataju sve podjednako,mada nisam obracao mnogo paznje jer je ovo traktor i plug od mog komsije. Javljam rezultate kad se proba u nekoj boljoj zemlji...
Fino, čista brazda, lepo zaorava.
Željko , pusti ih , ništa to nesmeta , odlično je zaorano , kao što i sam znaš .
Pa kako oni sa gruberom zaoravaju ili clan Tabadzija sa oni podrivac i opet valja.Ako je ovo "odlicno zaorano" sto onda svi trpaju na plugove pretpluznjake i deflektore? Ako nemas nista konstruktivno za napisati, nemoj ni ovako "pomagati" covjeku.
Na plugu mu fali jako puno toga i malo volje i zaoravanje kukuruzovine bi bilo bez i jedne jedine greske, ovo je u najmanju ruku sramota reci da je odlicno zaorano kad nije.
Svaka cast na trudu ali ovo nije posao...