Oranje

Evo i mog oranja po snegu a bilo ga je 20cm. John deer je bio nov 20mh, 6930 premijum,plugovi 4*45 vogel,takodje novi. Njiva nije bila moja ali sam u prolec sejao istu,bilo je problema,zemlja gnjilava

evo i od mene jedan video. Rakovica 60 i plug imt 755 prosiren

[video=youtube_share;yrEgSIogYbw]http://youtu.be/yrEgSIogYbw[/video]

Poslednja izmena:
Na youtube klikneš na share , pa kopiraš to što se pojavi , a u poruci ideš na ikonicu (umetni video) iznad prostora za kucanje i onda nalijepiš u taj prozorčić ono što si kopirao .

Dragi moji poljoprivrednici i forumasi.Trazio sam forum gde da ostavim ovu poruku a posto joj nisam nasao pravo mesto onda sam svatio da pripada svakom forumu.

Srecan Badnji dan i Bozic i svi dani po Bozicu svima koji slave a oni koji neslave da budu u gostima kod ovih prvih.
Ziveli!

Danasnji posao. Nije bas oranje ali.....

2r4nd5d.jpg

Nesmem da radim sa plugom. Tockovi od kombajna napravili tragove koji su puni vode i led je debljine 12-13 cm a i tocak od kombajna je razgurao zemlju i ti vislji delovi su smrznuti kao beton pa se plasim da ne polomim nosace od predpluznjaka ili nesto drugo. Na gruberu imam osiguranje radnih organa na opruge pa je verovatnoca da se nesto polomi dosta manja.

Hm...solidno...a podrivanje ne bi doslo u obzir,jesi li probao?led na njivama je tako jak,da kada plug naleti na nekadasnju vodu,vodeni trag,istog momenta se zaustavi,a ne retko se i led polomi i pocne se gurati medju zadnje tockove,pa se plasim da bi mogao i gumu da probijem...

Nazad
Vrh