Oranje

Evo jedna nova parcela uzeta u zakup... Slame je bilo za zaorati cudo jedno... A dole u daljini se vidi deo koji nije mogao da se ore,bila voda a i sad je... Zemlja nije teska za obradu kako su me plasili da je u ovom selu,mada ima delova gde je izuzetno teska...

122614142103.jpg

Malo manje od 4h (tacnije oko 3.6-3.7h) je ali nije bas blizu... Drugo selo od mog sela je ova parcela... Imam nekih 5-6km u jednom pravcu do ove parcele ako ne i vise... Ali nisam mogao da odolim uzeo sam pod zakup od tog coveka 10h od toga je ova parcela malo manje od 4h (plus malo lezi voda tamo dole) i jos jedna oko 3h... Ostale su malo manje ali dobre parcele....

Mozda ni ja nisam cuo za te strucne izraze... :sta: :haha:

- - - - - - - - - -

A kolega je osacovao svaka mu cast!!!!!!!!!!!!

Na leto njega vodim na kombajn kad budem usluzno vrsio nema za 1 ar da me prevare... :osmeh: Samo cu da ih zaplasim "Sace moj prijatelj da je osacuje".. :haha: :ppozdrav:

Malo manje od 4h (tacnije oko 3.6-3.7h) je ali nije bas blizu... Drugo selo od mog sela je ova parcela... Imam nekih 5-6km u jednom pravcu do ove parcele ako ne i vise... Ali nisam mogao da odolim uzeo sam pod zakup od tog coveka 10h od toga je ova parcela malo manje od 4h (plus malo lezi voda tamo dole) i jos jedna oko 3h... Ostale su malo manje ali dobre parcele....

Pa jbg od mene je drugo "selo" Stari Becej, a to je 35 km... jos si i dobro prosao :haha:

svaka cast samo napred kad imas sa cim da radis i volje samo teraj

Pa neznam bas dal cu imati sa cim da obradim toliko sam.... Sacekacu jos malo pa cu videti...

- - - - - - - - - -

Ciro koja je lova u pitanju?Mislim za zakup?

100e po hektaru... Kod mene u selu oko 150e sad... A ova okolna sela manji zakup 80-100e po haktaru... Ili ti kao naletis... :osmeh:

U to selo Mirjevo imam da uzmem Dedinu zemlju (od majke deda) on sad vise nemoze da radi... 8km od mog sela....

Nazad
Vrh