andrija imt 542
Član
Da sa takvim gumam sam ga kupio, planiram 16,9 28 da mu kupim.Jel si ga kupio sa 14,9-28 gumama? Ja takve nosim na 5711 i mislio sam da su fabricki kod tebe vece tj 16,9 -30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sa takvim gumam sam ga kupio, planiram 16,9 28 da mu kupim.Jel si ga kupio sa 14,9-28 gumama? Ja takve nosim na 5711 i mislio sam da su fabricki kod tebe vece tj 16,9 -30.
Andrija, cini mi se na snimku da sa tim plugom vozis drugom?! Ja sa 7245 sa dvobrazdnim 756 plugom orao sam uglavnom prvom jer kod nas ove godine se katastrofalno tesko oralo. Samo na par mesta gde je lakse zemljiste za obradu mogao sam drugom ali neverovatno brzo ide na 1800 o/h. Ako nije cista brazda i naletis na neku grudvu sediste te katapultira kroz siber!
Izmedju druge i prve imas petu sporu ...
Najlepse oranje jos kada mraz uhvati jedno 2-3cm,a odozgo sneg pokrije par puta smo orali po snegu i to traktorom bez kabine hladno samo dok se nedodje do njive posle kada traktor se ugreje milina orati!Mislis da nece moci da se ore po snegu?
Tomo svaka ti cast ,za oranje bez kabine po snegu,nisam nikad orao po snegu al video sam da kombinat ore i da pice ko ludi.Najlepse oranje jos kada mraz uhvati jedno 2-3cm,a odozgo sneg pokrije par puta smo orali po snegu i to traktorom bez kabine hladno samo dok se nedodje do njive posle kada traktor se ugreje milina orati!
Najlepse oranje jos kada mraz uhvati jedno 2-3cm,a odozgo sneg pokrije par puta smo orali po snegu i to traktorom bez kabine hladno samo dok se nedodje do njive posle kada traktor se ugreje milina orati!