Milan Lacarak
Član
Evo kako 560 ore sa 756 a vuce isto i 757 samo trecom sporom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto ne rece,trebao si skoknuti jedan dan kod mene pa da probas oranje sa imt 560.Moze li me neko posavetovati, imam imt 539 pa bih da kupim imt 560 za oranje. Interesuje me da li je imt 560 sa 756 plugom bolji u oranju od 539 sa jednobraznim plugom? Recimo da se ore ista zemlja i isti uslovi?
Kupili vecito 2kj, vise ce mi vremena trebati da opet operem traktor i plug nego sto smo orali@rale
Ispade koje jutro arende?
Kupili vecito 2kj, vise ce mi vremena trebati da opet operem traktor i plug nego sto smo orali
a zatvaranje zimske brazde?Kupili vecito 2kj, vise ce mi vremena trebati da opet operem traktor i plug nego sto smo orali
Veći mu je razmak između tog točka i druge brazde nego između glava.
Meni je problem što ovaj točak ide po tragu točka od traktora pa ako traktor potone u mekše i plug ode dublje tu. Ništa strašno. Ali da zaguši u kukuruzovini, to nisam doživeo. Dešavalo mi se da kad je gomila slame na jednom mestu ali bože moj.
@Belarus52_1967
Nisam objektivan ali ću ipak reći da mislim da si pogrešio sa tom bojom za plug. Nekako mu bolje stoji ova crvena .
Kako ga vuče ovaj tvoj rus?[/QUOTE
@ichbinmilan
A dobro, imao sam viska ove boje pa sam mislio da je lepsi u billo kojoj boji nego da bude sav od korozije.Sto se Baćuške tice zadovoljan sam kako ga vuce.
Po slici se vidi da je tabla kao astal, a cena kao da je neko ukrao pa preprodao ispod cene samo da ode?!Kupili vecito 2kj, vise ce mi vremena trebati da opet operem traktor i plug nego sto smo orali
Dobra je zemlja, a cena je kod nas takva, uglavnom od 3000-35000e/kj
577 , kolko si daleko od mora ?