Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li probao sa IMT 755 dvobraznim? Ako traktor ima snage da ga vuce, sa njim bi imao veci ucinak i manju potrosnju.Jasno mi je to oko potrosnje i vremena, nego me interesuje vuce li 560 dvobrazni lakse na istoj dubini kao ferdzo? Ja sad trosim 20-22 po kj i 4.5 sata je optrebno za kj....
Hvala drug,radio sam ga preko raspusta sad za sezonu,jos samo crtalo da nabavim i u fulu je.Dobar ti plug.
Zato sto je mali razmak izmedju glava eto zato i jos ako je radjeno sa ovim sranjima kobojagi secke katastrofa ujos u branome boze pomozi (tarupirano) meni gusi 757 a ne da ovaj ne zagusi i da imam isti razlika u boji tako da znam kakav je osecaj sa njim raditiZbog cega nije za netanjirano kukuruziste ? Kod mene ima nekoliko takvih plugova, i zaoravaju odlicno, a niko ne tanjira kukuruziste... Ja orem sa 756 takodje ne tanjiram kukuruziste, uvek zaoravam sarovinu...
Ja sam ove godine imao velikih problema sa ovim leopardom prilikom zaoravanja kukuruzovine,sto je najgore ne zagusi na gredi (ili jako retko),vec zagusi izmedju druge brazde i kopirnog tocka,jer je tu jako mali razmak.Za sledecu godinu moram nekako pomeriti kopirni tocak unazad.