Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad imas tocak, finu ne diras... ostavis ju na polozaju izmedju ona dva kruga (na IMT traktorima) ili skroz dolje, tako je svejedno...
A zasto bi na jednom djelu njive htio ici dublje nego u drugom djelu? tek to nema smisla
Vidjao sam da ljudi stavljaju hidraulicni cilindar na plug, radi lijepseg vadjenja jaraka u sredini i radi lakseg odoravanja od medje do komsije... Za sad nepotreban dodatak ali zanimljiva ideja.
Kao sto rece Nikola, tri brazde su tri brazde U sustini u parcelama koje se oru ili tanjiraju svake godine sam izasao zadovoljavajucih 25 cm, dublje mi i ne treba. Nekad mi jeste malo zao sto ga ovako dodatno opterecujem, ali mi je takodje zao da ga gledam sa samo 2 brazde. A i nemam mnogo da orem tako da mi nije problem da idem malko sporije, bar vidim ucinak iza sebe.Da si mu skinuo treću brazdu uzorao bi do Kine.
Nije potreban, ali nije ni na odmet. Delimicno ti je odgovor dao Bobo. A i tocak je biona plugu kad sam kupio, nisam hteo da ga skidam a i ujedno na neki nacin rasterecujem hidrauliku.IMT577dv sta ce ti tocak na plugu kad toj hidraulici nije potreban?
Kao sto gosn Grbic kaze i nas su tako ucili da tezina pluga i otpor zemljista treba da se prenese na zadnje tockove jel IMT-u fali po malo kilograma, a tocak to ne dozvoljava.Nije potreban, ali nije ni na odmet. Delimicno ti je odgovor dao Bobo. A i tocak je biona plugu kad sam kupio, nisam hteo da ga skidam a i ujedno na neki nacin rasterecujem hidrauliku.
Ne, na njemu pise KvernelandIMT jel ti na plugu pise ,,hudrien..