Oranje

Bubu jel ti to sve kulture prevrces, vidim sve sto ti se naslo na putu zaoro si i zuto i zeleno :ppozdrav: . Stvarno mocno izgleda plug. Koliko je to dugacka parcela?

@Bubu uh koja mrcina od pluga, koliko li je tezak?? Zar tebi redovno mora da ukinu zvuk na klipovima zbog autorskih prava :D a ja se bas nadao opet neke dobre pesme poznavajuci tvoj ukus za muziku :ppozdrav:

Gde ja živim .Što mi deda nije otišo za Jovandekom Babić.

Pero uglješa@ Još da naučiš naštimat tenk kao plug neće biti jačeg u WOT-U :haha:SsLAŽE LANDZBERG samo tako .Kliko si ga potero kads se vratio .Jel to za slikanje il goniš tako .

@Lord Ogy @MOMOSARIC

Tu je bilo neko mini ogledno polje jer je parcelu radila PSS Vrbas koliko sam razumeo i oni su zapravo radili popreko. Vecinom je kukuruziste ali ima jos i suncokretista, repista, sojista i strnista. Najteze je islo na repistu jer je po mokrom radjeno. :) 420 metara je duzina.

@kombajner

Oko 1400kg, sa sve 4 glave je 1760kg po katalogu. Jako tezak. Tako to ide, jbg. Sada sam bas gledao snimak zbog pesme: 'Stani da se pozdravimo kao dobra dva drugara'.. :D

Poslednja izmena:
Pero uglješa@ Još da naučiš naštimat tenk kao plug neće biti jačeg u WOT-U :haha:SsLAŽE LANDZBERG samo tako .Kliko si ga potero kads se vratio .Jel to za slikanje il goniš tako .

Hahahahah ma ja sam zadovoljan sve se to sredi kasnije, bolje ne moze da se usteluje jer su smotane i prva i treca brazda. Ne gonim inace tako al to sam probao da vidim koliko moze brzo.

Oranje od juce, zavrseno svega 2 sata pred pocetak kise i snega. Inace sam mislio da sam zavrsio sa oranjem za ovu sezonu jos novembra, ali kupljena je jedna njiva od 70a, pa da se razore detelina koja se vec polako pretvarala u livadu. Inace islo je dosta tesko jer je ova trava mokra a i nije orano 8 godina, od kad je posejana detelina. Nisam ni hteo ni mogao da idem nesto mnogo duboko. Ali vazno je da sam prevrnuo zemlju koliko toliko.

2014-01-24-121318.jpg

2014-01-24-121330.jpg

2014-01-24-121344.jpg

2014-01-24-124429.jpg

Nazad
Vrh