slobapatrola
Član
sta vam je to monoblok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg. ja te krstim a ti prdis, lepo sam napisao da ne redi dobro hidraulika kad radim kontra sa rucicama (udara trese), nisam ni trazio da mi objasnis kako se steluje plug ni kako se sta koristi oko hidraulike.ma ne.....netreba pare......,odustajem zato sto smo u vise navrata o tome pricali al ti radis kako tebi odgovara i sta tu onda vredi ubedjivati se,nije taj monoblok zeznut kad se pravilno koristi,ima na dosta snimaka gde clan Lala pokazuje polozaj rucki kad ore,ko razume shvatice a ko nece radice po svom
niko nece da zbig toga lamo rizikuje zivot , sta je preterano strmno bolje da se bataliBarbu,zasto se one njive okolo,na brdu ne obradjuju?
uglavnom njve su na ravu povrsinu a ima i jedan deo atara gde su na bregove . Ovde se vidi Vrsacki bregDeliblatska peščara,nije neko brdo ali je pejzaž fantastičan a imamo u Banatu I Vršački breg najvišlju planinu vojvodine!
Ovo je Seleus, oni nisu opasniA da to nije granica Dragane ? Pazi se samo da ti nedođe neki iz Padine ili Vladimirovca pa obere kukuruz!!!!
Ne nego bi orali.to nije ni B od brijega,da ti vidiš šta mi ovde oremo batalio bi zanimanje
Sta vam znace obale?