Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da nisi stekao,kada te nije ocepio,da si i ti " ocepljen" i ti bi ga pljuvao.Mislim da znam o kom brkatom coveku pricate. Nisam stekao takav utisak o coveku.
Mi imamo njivu od 10,5 kj gde su mi obojica komsije, jedan levo, drugi desno, ali ne mogu da kazem nista lose sto se toga tice.@slobapatrola & savato
Vama ljudi svaka cast, al ove nove crepajacke gazde sa brkovima I zivotinjskim nadimcima su neopevana govna koja ce do kraja I fasovati u nasem ataru. Brkato govno mi je ugazilo njivu holmerom I kamionima da cu mu te brkove pocupati. A Krmaca je tek posebna prica...
Malo zumbiraj taj kombinovani sat da vidim parametre, sta se stidis!
Jbt. samo kod mene kontra rucice za hidraulik, probao sam tom levom da podesim dubinu a desnom dizem i spustam, tad je haos sa hid. udara i trese da te bog sacuva.
A te nalepnice udaraju kako stignu, kod mene na dubini 25-27 stoji izmedju 4 i 5, i kod mene su oba proreza za rucice jednaka, kod tebe je desni duzi.