Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je lepo kad je novo , ja moj teram bez tocka jel nemam a kosta 1000 evra pa nebih bacao pare jer vidim da ide i ovako bez njega .E sad temperatura... Ja mu uz gasno ulje ubacim i po jedan Brufen, čisto preventivno da ne dobije temperaturu. I danas se oralo, nigde žive duše u ataru, ni juce ni danas, samo ovaj slepac:
vecina atara je laka zemlja a ima i tesku zemlju , ima ravan atar i sjebanLala iz Banata lepo oranje. Mora da je laka zemja kada idete sa tim obrtajima i tom brzinom. Primecujem da topling kacite skroz na donji polozaj.Zasto?
rastojanje je 95cm ja neznam i nisam video VOGELNOOT VARIO M950Izmeri rastojanje izmedju plužnih tela i zaključićeš koji je model. Ja bih rekao da je to M950
Ima svakojakog zemljišta, od ekstremno teškog do lakog, obrtaji su uvek 1500-1800, stepen prenosa varira. Topling zakačen u donji položaj omogućava višlje podizanje pluga, samim tim i lakše okretanje, a u brazdi je potpuno nebitan.
Deliblatska peščara,nije neko brdo ali je pejzaž fantastičan a imamo u Banatu I Vršački breg najvišlju planinu vojvodine!Banat a brdo,bas neobicna slika.
I meni kad obrnem hoce tocak da drlja po zemlji...
I meni kad obrnem hoce tocak da drlja po zemlji...
Ta idi begaj, kao da si ga juce isterao iz A. Panonke
Orem sa tockom i u slicovanu rupu, spustim obe rucice dole i tom desnom podesim tj. iznivelisem prvu naspram cetvrte glave i levom tj. ovom do sedista dizem i spustam, tako radi super. kad probam kontar tj. levom da nivelisem a desnom dizem-spustam tad trese neprestano...gledao sam pozadi sajle su povezane leva sa levo, desna sa desnom, nisu ukrstene.
Jesi li probao da zakacis toplink u gornju rupu za kacenje na plugu a u donju na traktoru? Mogu da opovrgnem tvoju tvrdnju..
Druze sto odustajes? sto ti nisam platio cas o stelovanju pluga zajeban je taj monoblok i njegov princip upoterbe...