Oranje

I kod se to isto dešava, ovi strani kombajni gde su radili to je niklo strašno, ja sa mojim zmajčekom nemam tih problema, meni je najveći rastur na hederu na ulazu u grlo, ponaročito soja, fali mu onaj produžetak hederskog stola.Izvinte za :off_topic:.

Ahahahah. Pesmu na pri kraju snimka peva pevac iz Stapara - Zoca.:osmeh: Spajki kojom brzinom teras i na koliko obrtaja motora? Koliko km/h ides i koje su gume nazad? :ppozdrav:

od jutros radili jednu parcelu od 2,5 jutara,u zivotu teze nije islo almex mi svu njivu holmerom izgazio ,nvr jos dok je bilo mokro sante se odvaljivale...jebacu ih za ovo ,ja tudju njivu ni krajeve ne gazim, a kamoli tako_Opasno sam besan jer ne moze da se ucini a luk sam tu hteo da sadim ,sve planove mi pokvarili.::samo bes::

od jutros radili jednu parcelu od 2,5 jutara,u zivotu teze nije islo almex mi svu njivu holmerom izgazio ,nvr jos dok je bilo mokro sante se odvaljivale...jebacu ih za ovo ,ja tudju njivu ni krajeve ne gazim, a kamoli tako_Opasno sam besan jer ne moze da se ucini a luk sam tu hteo da sadim ,sve planove mi pokvarili.::samo bes::

Trazi od njih da urade taj deo sa podrivacem.

.......Kod mene skoro gotovo oranje. Ostala mi parcela od 1,4 KJ koju namerno nisam orao jer sam zvao geometre da mi je izmere. Imam 1,4 KJ a komsija tacno 1 KJ. Na jednom kraju je moja parcela sira za 0,5 m a na drugom kraju njegova sira za 2 m

Мени су на њиви од 7 јутара, која се граничи са задружном, тј. дели их пут, опрскали пре две године са неким срањем увратине и то захватили лепо по 4-7 метара у дубину њиве, а ширина цирка 250 метара њиве. Сем корова ништа ми не роди. Ја се жалио власнику, он рече нису радници криви, ветар је дувао. А ја му кажем, како мајку му само мени да је опрскано ником друго. Све што ми је рекао било је надокнадићемо ти губитке...ове године су ми терали по тој истој њиви по увратинама јебену вадилицу за репу, тј. окретали су јер је ту било сојиште...људи су постали данас скотови, зависни ако неко има више од њих, а стекао је својим радом..ту сам одвалио онај сигурносни шраф на плугу...

@slobapatrola & savato
Vama ljudi svaka cast, al ove nove crepajacke gazde sa brkovima I zivotinjskim nadimcima su neopevana govna koja ce do kraja I fasovati u nasem ataru. Brkato govno mi je ugazilo njivu holmerom I kamionima da cu mu te brkove pocupati. A Krmaca je tek posebna prica...

usli su u sefkerin boga im poljubim,utrkuju se da vise bar za lanac rade i da je traktor bar za koji konj jaci.Taj od brkatog sin ,kad je bila licitacija drzavne zemlje,nazove mene i kaze mi delimo zemlju i tebije dosta 10ha...A koliko ti uzimas upitah ga ja on kaze on ce 100ha....sva sreca pa je bil preko tel....i uopste mi ni nije jasno odakle mu ta hrabrost....posle sam se spuvao....

Ljudi rešavajte to lagano.Palite im pšenice,stavljajte klanfe na uzglavnice,vezujte armature uz kukuruz.....popustiće oni.Znam mnoge tvrde i ohole koji su posle šteta od par desetina hiljada eura skupili guze.I kod mene će se ovo raditi iduće godine garantujem svim.

Nazad
Vrh