Dragan18
Član
Problem je što nisam ja naplatio, morao sam da idem za NS ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si Dragane orao usluzno onda si valda i ti uzeo neki dinar pa kupi 2 fara makar i Wesem okrugla i ugradi ih, nije tesko a moze da te kosta kao 1kj usluznog oranja i bolje sija od fabrickih farova tih sto ti imas. Imas dovoljno godina da se ne oslanjas na oca u svemu. Ja zbog takvih buba u glavi nasih roditelja uzimam stvar u svoje ruke i resavam kako mora, nema cekanja.
Izvinjavam se zbog skretanja sa teme.
ko tebi da kupi,pa ti bi i nakovanj zajebaoMa moram zameriti, odradim 20 jutara uslužnog oranja i da nema para za raonike ?
Izorao sam livadu, bar 5 god bila pod travom, zemlja je super peskusa, sta mislite jel bolje da je sada jos jednom izoram ili ne, izorao sam je oko 15 oct, sta predlazete, sejacu kukuruz na toj parceli. oprskana je totalnim her( glifosav)..
Zoran0230 Trebali ste zamenuti plugove radi kontrole dali je tvoje oranje sitnije od punih dasaka?