zzivica
Član
jel kako se ruja nosi sa tim plugom?jel tezak?koji zahvat?dobar plug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uh ta repa ima da se seje i na onu stvarZavršio i ja za ovu godinu sa oranjem,sledi zatvaranje brazde gde će ići repa.
Sine ko je spomenuo plug... raonici mi nisu za upotrebu ! Odneo ih je ko kovača a kad su ušli u zemlju nije bilo vrhova jer su popucali od velike temperature! Onda uhvatim plug skinem raonike i nema oranja dok se ne kupe drugi. Generalno, dok se nešto ne POLOMI neće kupiti drugo, pa makar to bila kolica .Govorim mu već 2 godine da mi prednji farovi ne bacaju svetlo kako treba jer je reflekciona površina strulila, ma kakvi.... pokvario sam vid! Tu nema druge nego uzeti čekić i polomiti stakla pa da se kupe drugi farovi, no , to nikad ne bih uradio...ali poenta je u tome.драганче код мог маторог то не пролази баш најлакше...ја ћале поломио плуг, ај купи други..па поломио би он мене пре него што би купио други плуг....