Dragan18
Član
Evo nešto iz septembra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je sada ovde receno?@Bobo
I moj otac je isto mislio kao ti pa je brzo promenuo misljenje. Sad je izjavio da treba da kupimo traktor od 150 konja da ne stoji ona 4. glava skinuta.
@sale ratar
Poredio sam po onome sta plug moze da proguta. I 757 moze da proguta vise od Vogela ali to nije ni vazno sada. Orali smo pre neki dan Vogel i ja zajedno samo sto snimak jos nije objavljen. Vogela je vukao 1221.3 na zahvat 3x40cm. Oba pluga su sa predpluznjacima i oba jednako rade, jedino moj plug ostavlja siru brazdu zbog zahvata.
Rogonju
Zašto brže od 8 km/h ?јел тај твој руја може да иде малко брже, драганче..нешто ми се ко пребијен вуче.....
Po meni optimalna brzina zavisi od tipa zemljista i kako se traktor ponasa u oranju, da se negreje.Kolika je po vama optimalna brzina u oranju, meni se najvise svidja oko 8,5 - 9,5km/h, ali kako vidim ljudi u vecini oru negde oko 7km/h