grunt
Član
Mala ona pumpa kuca mu je sa leve strane od centra trgovali smo za neku gumu,ima dzona i rusa i sto sta jos iskreno da ti kazem imena slabo pamtim samo lica spavam:{{
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam jedno mozda glupo pitanje ali,nisam upoznat sa teorijom.Znam da kod manjih i starijih traktora regulacija dubine se vrsi preko toplinga,tj topling upre i podigne se plug(laicki)Kako to radi na novim traktorima kao kod tebe kad je topling skinut?Vidim na prethodnim stranama se raspravljalo dal treba na plugu da se koristi slic ili rupa. Na cetvorobrazdnom plugu uglavnom koristim slicovanu rupu a ponekad i otkacim toplink. Ovaj snimak je moje proslogodisnje oranje koje dokazuje da kad je plug dobro podesen toplink ne sluzi nicemu u oranju osim da se na kraju parcele podigne plug.
Znaci preko poteznica?Kada povuce poteznice na dole EHR podigne na gore i tako pravi plivajuci??Postoji gumb ili ti regulator hidraulike i preko njega se steluje
sto bi reko clan CVEJA PO, jedno pitanje koje nekom zvuci glupo, da li moguce oranje kao kod clana cicimoric bez toplinga i sa dvobraznim plugom ravnjacem ili je to samo moguce sa plugovima koji imaju vise pluznih tijela?
Znaci preko poteznica?Kada povuce poteznice na dole EHR podigne na gore i tako pravi plivajuci??
Znaci li to da ako imam tocak na 4 braznom obrtacu ne treba da koristim EHR????Moguće je i sa dvobraznim plugom ako ima točak.Onda zadnjim delom upravlja točak a prednjim EHR i to ne govom slučaju se