Sveta Toza
Član
auuuuuu deda ko da je popio letru rakije... sta mu je to trebalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno i u Sremu ze zemlja teska ali bar nemoze da se prevrne traktor ako se ne pazia to kod mene moze,kad dodjem na uvratine sa podignutim plugom da se okrenem a ja kao da visim pa se sa neba spustam u njivu
Sad ste ispali bas glupi sa ovim komentarima sto ja kazem za oranje u brdu,pa normalno je da je meni i svima sto oru u brdu to normalno i nije strasno jer smo se navikli,ali kad dodje moj brat iz srema i sedne samnom na traktor dok orem usere se ziv i jos mi kaze da nisam normalan.E tu je ta razlika.Meni je svejedno pa i da prevrnem traktor sto se i radilo,nemam vise osecaja,kao da sam u ravnom.Sve mi isto.Mirko malo preteruje sa pričom o brdskom oranju... K'o da ore Himalaje bokte čoveče.
Navikneš se ubrzo i nije toliko strašno. Mozda je samo neobično za ove iz ravnice.
Oce li biti kakav video ili slike oranja sa novom masinom?
ti pusti traktor da ide sam a ti snimajBiće kad bude imao neko da snimi oranje je tek počelo.
@worm
Ne zaboravi da se oranjem stvara pluzni djon a gruberom taj isti djon se ne stvara, cak se i razbija dubljom obradom, pogotovo ako je suvlje.
Ovo što sam sad orao nije orano 7 godina, a možda i više. Bila je detelina pa posle toga dve godine žito i samo je tanjirano te dve godine, sad sam orao na 33cm i ide odlično