Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad smo vec kod pritiska na zemlju, nedavno sam saznao da najveci pritisak po jedinici povrsine od strane zenske stikle, cak veci i od pritiska tenka. Dakle zene ne mojte voditi u stiklama na njivu inace cete napraviti pluzni djonDa li sam ja nešto drugo i napisao osim oranje!Treba izbegavati napredne tehnologije jer zbog težine mašina dolazi do destrukcije zemljišta i dubokog sabijanja iste.
To se ne računa jer obrada zemljišta gruberom nije ista kao sa plugom!
Normalno da kupuju nove kad smo im mi odneli sve stare plugove.Amazone nije zbog Svedjana i drugih ubacio plug,nego je u Nemackoj porasla prodaja plugova za 20% prosle godine,tako da se Svabe izgleda nisu zeznule.
Naravno i u Sremu ze zemlja teska ali bar nemoze da se prevrne traktor ako se ne pazia to kod mene moze,kad dodjem na uvratine sa podignutim plugom da se okrenem a ja kao da visim pa se sa neba spustam u njivu