Vulkan
Član
Niko ti ne odgovara verovatno zato što niko ne zna. I ja ne znam i čak mislim da uopšte ne postoje 13" pogonske gume za traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije spori vozio sam 549dv imao je gume 13,6×28i isao je ekstra,mada mislim da je glupo porediti ta dva traktora.da li je 549 i sa 13' gumama sporiji u oranju od 539? kako sam cuo da je brzi 539 ako su gume na 549 12'. nemam bas iskustva sa pp masinama pa bih molio da ne prevrcete ocima, nego ako neko zna neka odgovori.
- - - - - - - - - -
ovo mi lici na neku isuseno mocvarno zemljiste
Pa koja je ovo operacija ddd ?????? Sta rade ovi bog te vido . Imali su i kod nas neki gusebicari sa vucenim plugovima kazu stariji ljudi da su orali isto strasno duboko ali ovo bas neznam sta rade vade ilovacu na povrsinu dd??
Da li je razbio pluzni djon?
Pluzni djon se javlja na parcelama koje se svake godine godine oru na priblizno istu dubinu, pa se na odredjenoj dubini, tj. dubini oranja, javlja tvrdji sloj koji cesto zadrzava vodu i onemogucava pravilan razvoj korenovog sistema...pa je pozeljno odraditi podrivanje!neverovatna slika! p.s. a sta je to pluzni djon?