Sve se da uraditi samo ja plug ne bi puštao u takve da izvinite kurjakovce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nismo se razumeli.Dosad me lepo sluzio izvadio sam sve i svasta.Jedino je pucala ona rucica za stelovanje pluga i to je to.Inace plug je niski klirens pa je i jaci od visljeg.Nisam mislio na zapuštene parcele već na plug.Ja ne bi orao takve parcele jer postoji opasnost da se plug natrgne na neki od panjeva a onda može da se baci.
Najvise je u inostranstvu(svajcarska,Austrija pa Italija) i u gradovima.Tako da za njive se niko nije interesovao niti da dolazi neko iz grada i da ih obradjuje niti neko kad dodje na odmor iz inostranstva da radi.Nase selo nema velike obradive povsine dok susedno selo ima znatno vece.Pre par godina su aktivnije pocele da se uzimaju parcele u najam bas najvise ljudi iz tog susednog sela jer imaju velike masine a nedovoljno zemlje.Samo me čudi kako te njive nisu radjene tako dugo . Čime se bave ljudi u tom kraju ,kao da svi imaju dovoljo zemlje.
Nisam mislio na zapuštene parcele već na plug.Ja ne bi orao takve parcele jer postoji opasnost da se plug natrgne na neki od panjeva a onda može da se baci.