Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Džoni svaki ugar se rasipa pogotovo koji je oran na dubini 20+ tako da i nije baš merodavno suditi o brzini oranja.Zrenjaninac je u pravu naštelovan je da lepo slaže ali ne stoji kako treba. Podesi ga po ps-u pa ćeš videti šta bog stvara.
Matić je napisao(la):Nisam rekao da je to loše oranje,odlično je.U toj zemlji plug ti praktično i ne treba ja kod sebe moram sve u brucku da naštelujem da bi se uzoralo jednako i da bude ravno
pa i ja da imam traktor 95ks ladno bi ga vukao sa 3x35 ali 567 ima 60ks što je za 35ks slabiji pa zato vučem 3x25 i 567 se igra sa tim plugom*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):Matić je napisao(la):Džoni svaki ugar se rasipa pogotovo koji je oran na dubini 20+ tako da i nije baš merodavno suditi o brzini oranja.Zrenjaninac je u pravu naštelovan je da lepo slaže ali ne stoji kako treba. Podesi ga po ps-u pa ćeš videti šta bog stvara.
sta ovo ps znaci
pojasni malo
@todore ti imas plug 3x25 a da imas plug kao ja 3x35 nebi ga vukao 10km/h sa 567 nikako jer ga ja po kukuruzistu sa kejsom jx95 vucem 8km/h na 27cm a kad bi isao plice za zito tu negde 20 22cm onda bi isao i 10km/h.
ali sve zavisi od zemlje i koliko je zbijena,dali je teska ili laka,tako se i ore.
@tibor to ti se samo cini ja sam nakrivo slikao pa ispada da je plug krivo podesen,ali pogledaj snimke i videces da je dobro podesen i sutra cu ga slikati kad otvorim prozor da se vidi kako stoji ali moram priznati da je ipak topling malo nakrivo ali ne puno,a i plug mi je malo pomeren u levu stranu tako da ima pun zahvat od 105cm i da se lakse vuce i ravnomerno baca zemlju.
slavkos je napisao(la):koliko treba biti zaljubljen u svoj traktor, svoj plug, svoju zemlju, svoju brzinu... pa da ne vidiš da ovaj plug ne stoji dobro
Evo čovek je napisao šta ne stoji dobroZRENJANINAC je napisao(la):Nešto mi ne stoji plug kako treba jako je usukan i topling stoji krivo najbolje se vidi na prve dve slike.Beži ka levom točku.