Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nema adekvatnu dasku na plugu za vaše zemljište.Imam ja jednu parcelu sa jako lakom zemljomi peskovitom kada sam orao sa VN koji ima WY daske sve je bilo talasasto samo fali plava boja pa da misliš da si na moru.rodjak ovde iz sela, kad razcepi vogeka petobraznog na 50cm, falimu jos dasku da kupi i da jase na talasima...
Toga se i mi drzimo, samo originale kupujemo od kad smo se uverili u ''kvalitet'' male privrede.
A sto setice oranja, mi jos ni neplaniramo 10 do 15 dana ni kaciti plugove, ali kad krenemo ih...
Mislim da nema adekvatnu dasku na plugu za vaše zemljište.Imam ja jednu parcelu sa jako lakom zemljomi peskovitom kada sam orao sa VN koji ima WY daske sve je bilo talasasto samo fali plava boja pa da misliš da si na moru.
Doduše lepo izgleda.
Mladene sa koliko traktora orete?koliko uzorete za 24h?
WY daske su i namenjene za preko 8 ili 9 kmh,bar su meni tako rekla "stručna lica".tacnije, ako je na 50cm za 2 kruga je prevrnuo 14 vrsta na 70cm vrsta...
bez obzira na sve, nebi trebao da ide ispod 9km/h, samo vise...