Ja sam upravo stigao sa oranja, uzorao tu njivu sto sam uzeo u arendu gde je bila detelina, prilicno tvrdo i busovito, ali je obrtac tezak i isao je u zemlju i uzorao sam duboko pa sad cekamo kise da bi moglo da se uradi za setvu graska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si nešto radio posle košenja?
danas probao oranje sojista,pravili mi put po njivi pa sam preorao po sirini, spustio plug na 40cm tvrdo ko stena a vlage nema ,samo izvaljuje suve grudve kao tocak,da bi se mohlo orat, treba minimum 100lit kise da padne.
Clan juice iliti fenix iliti johnny iliti....on je tata mata za plug,njemu se obrati!Da li mi neko moze reci zasto se plug ovako nakrivljuje i prednja brazda iskace iz zemlje? Da li jos treba da pomerim gredelj ili nesto drugo da uradim?
Da li mi neko moze reci zasto se plug ovako nakrivljuje i prednja brazda iskace iz zemlje? Da li jos treba da pomerim gredelj ili nesto drugo da uradim?