zombie_666
Banned
U takvim uslovima se uopšte ne ulazi u njivu pa nek je ne znam kakva nužda, jednostavno nema smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a da nisi zaboravio da zakopčaš plug?sto sam ja juce razorao detelinu. njiva je bregovita pa jos zemlje laka za obradu druga brza sa 539 sam brise.
Гледао сам овај претходни снимак пре пар месеци на нету, какво је ово земљиште ?
Uh sad si me potsetio. Kakav sam tada escape uradio, drugari su mi dugo bili zahvalni. Sitigli smo u bg, nesto oko 0-0 i 30, a sutra citamo novine, Divac dosao u 5 ujutru.Ma to je ona njiva u Inđiji na kojoj je bio koncert Pepersa, koja je sabijena od horde ljudi-posetilaca
Vidis druze Zombi,da ti kaze nesto,a da ne bude da te lazem-kod nas se svake godine tako ore.e sad ne znam gde je ono snimano,ali jako slici na nasu lepu banatsko-rumunsku.Nije ni tlo baš sasvim obične, djeluje strašno zbijeno, vidi se da traktor umire kako mu je teško. Gadna neka zemlja.
Vidis druze Zombi,da ti kaze nesto,a da ne bude da te lazem-kod nas se svake godine tako ore.e sad ne znam gde je ono snimano,ali jako slici na nasu lepu banatsko-rumunsku.