Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sabijena zemlja-trag od kombaja.kiraj je napisao(la):Ako dobro vidim na slici Prva brazda ili ide diblje ili je veceg zahvata.
to je ječam-bilo ga je polegnutog a i kombaj neizbježno raspedr Dule je napisao(la):au, nesto se zeleni ta strnjika
Bobo je napisao(la):A sto se oranja tice, nisam vidio loseg oranja Vogelovim plugom.
Bobo je napisao(la):jer vogel nema dovoljno mal plug za moj traktor, nazalost...
janko a traktor NELIČI NA EVROPSKI -to je stari rus 82- stariji od tebe bar 10 godinaJohny CASE IH je napisao(la):i moj plug ore isto kao i slavoncov i kako god da ga namestim prvi raonik mi baca najvise i ima najveci zahvat pa ga pomeram malo u levo ceo plug da ima manje baca ali svakako dobro radi i jako lepo zaorava masu bez gusenja. ma vogelovi plugovi su zakon za nese trziste,povoljni i kvalitetni i jako lepo oru
Johny CASE IH je napisao(la):i moj plug ore isto kao i slavoncov i kako god da ga namestim prvi raonik mi baca najvise i ima najveci zahvat pa ga pomeram malo u levo ceo plug da ima manje baca ali svakako dobro radi i jako lepo zaorava masu bez gusenja. ma vogelovi plugovi su zakon za nese trziste,povoljni i kvalitetni i jako lepo oru
Bobo je napisao(la):Znam da ima dvobrazni, al je pretezak da ga nosim s IMT 549, a i kategorija kopcanja II
@cici standardni plug vogel noot L 950 ima 325kg sa tockom adapterom i deflektorima bez pretpluznjaka i crtala a moj plug vogel noot L950 ima svu opremu osim crtala znaci ima pretpluznjake koje su teski bar 25kg po telu x 3 to je 75kg + 325g sam plug to je dodje ravno 400kg i jos ako bi smo dodali i crtalo imao bi preko 420kg ali to mi ni netreba jer i pretpluznjake rade kao i crtalo i taj plug ima masu od 400kg i nije bas lagan i napravljen je od kvalitetnog materijala i taj plug jako dobro ore i zaorava masu i do sad nisam imao nikakvih problema s njim...sve radi supercicimoric je napisao(la):Bobo je napisao(la):Znam da ima dvobrazni, al je pretezak da ga nosim s IMT 549, a i kategorija kopcanja II
Trobrazdni L je 325 kg. Znaci dvobrazdni ne bi trebao da je vise od 250 kg sto nije puno za 549. Kategoriju kacenja mozes da resis tako sto izvadis " ono na sta kacis plug " i odneses kod strugara i stanji ti na I klasu kacenja. To sam ja uradio na M 950 jer je kat. kac. bila III, a smanjio sam na II.
kiraj je napisao(la):Kreso mislim da nije tu problem samo zbog tezine pluga.Ugklavnom se kraj njive izgazi pa tako ako pustis jedan prohod preko onda plug odmah hvata.
~Kiki~ je napisao(la):kiraj je napisao(la):Kreso mislim da nije tu problem samo zbog tezine pluga.Ugklavnom se kraj njive izgazi pa tako ako pustis jedan prohod preko onda plug odmah hvata.
Da baš tako , još uvek gledaš da nabacaš zemlju prema napolje onda manje "štrucne" .