KishRobert
Prijatelj Foruma
Torpedo 7506sa kojim traktorom je to orano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Torpedo 7506sa kojim traktorom je to orano
super izgleda svaka čast samo još malo štelovanjatorpedo 7506
Ovo se neka deca igraju sa plugom.a čije je ovo oranje baš mi se svidja koji je to plug
Da,one konjskeJedan prohod drljace i ima da bude kao tepsija ako bude lepe kise i mraza.
sta je tu offf osim ako to o cemu pricamo nije oranje i da dodam ja ruznijeg oranja nisam video moj deda je sa konjima lepse slagao brazduTema je oranje,ako nista nemate pametnije da pisete,prekinite sa
Kod nas u Sremu su konjske one lagane,a ne znam kakve su drljace vukli konji iz Novog Beceja.Da,one konjske
danas sam iskrivio prvi raonik naplugu izoro sam cev od puske iz 1 sv rata sad sam skinu probo na ladno da ispravim al mi puce veliki cekic
Mora da je kvalitetan cekic u pitanju.... salim se malodanas sam iskrivio prvi raonik naplugu izoro sam cev od puske iz 1 sv rata sad sam skinu probo na ladno da ispravim al mi puce veliki cekic