Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
baca los je taj tvoj plug probaj drugi neki,kod nas skoro sve ide samo brzina gore dole,blizu smo mi ne bih trebalo da ima neke preterane razlike....Ja sam danas isao da probam da orem uradio sam 2kj. potes pored Save laka zemlja(pesak) potrosnja 10 litara po kj.Onda sam otisao na potpuno drugu zamlju strnjika peskana totalom.I ne mogu da verujem da je tolika razlika,spustim plug na dubinu od 30cm i on ide ali tesko pa cak i zaustavi traktor a kada hocu da ga poplici plug izkoci iz zemlje,i inda ponovo spustaj rucicu i tako 3 kruga i ajde kuci dok ne pedne kisa nema nista.
Ne trosi gorivo , gornjih 10 cm je i mekse od rose i to kolko tolko pomaze plugu da udje u zemlju , ako bi mogo na 25 i vise nebi ni morao da oresRazmisljao sam da uzmem od komsije podrivac IMT-ov pa da prodjem sa njim na 15cm pa da onda probam da orem?Da li bi bilo nekog efekta?Kod nas prva klasa zemlje ne postoji,mi krecemo od trece pa do devete.Nikada nisam ni orao prvu klasu zemlje!?
Docicu da mi das taj tvoj samo ta skines tu trecu brazdu.Braca koliko je jos ostalo?baca los je taj tvoj plug probaj drugi neki,kod nas skoro sve ide samo brzina gore dole,blizu smo mi ne bih trebalo da ima neke preterane razlike....
u kojoj fazi su ju potamanili? jer uopšte nikla?
Mikane gde je ovo orano?Ja kod nas nisam video ni jednu njivu da se ovako rasipa.