Ašanja je to.Današnje oranje je išlo jako teško.Završio u mom ataru sutra selidba u Prhovo i Popince,tamo bi trebalo da ide lakše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A eto saznao slucajno ...Da bio je burek i čaša od jogurta u zadnjoj gumi, a našla se i neka letva....
Odakle ti to znaš....
Jesta Asanja nego me zanima koji atar?Ja sam juce probao da orem u tom delu blizu Asanje i nije islo nikako.Ašanja je to.Današnje oranje je išlo jako teško.Završio u mom ataru sutra selidba u Prhovo i Popince,tamo bi trebalo da ide lakše.
ja kao da ne živim u ovoj zemlji
nikad lakše nisam izorao nema grudvi potrošnja realna
Da ti je levak i njuska udbaska tu,sa sve todorom,oni biti preko neta ustelovali plug.Svaka cast . ja bi orap samo kad bi plug isao 15cm dubine
a čije je ovo oranje baš mi se svidja koji je to plugEvo i od mene,mozda nije bas po P.S. ustelovanost,al' ja sam prezadovoljan kako sam uzorao drzavnu zemlju koja,ko zna kada je radjena kako treba!
sa kojim traktorom je to oranosi vido?!
Plug je pravi,kao i orac.