Ašanja je to.Današnje oranje je išlo jako teško.Završio u mom ataru sutra selidba u Prhovo i Popince,tamo bi trebalo da ide lakše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A eto saznao slucajno ...Da bio je burek i čaša od jogurta u zadnjoj gumi, a našla se i neka letva....
Odakle ti to znaš....
Jesta Asanja nego me zanima koji atar?Ja sam juce probao da orem u tom delu blizu Asanje i nije islo nikako.Ašanja je to.Današnje oranje je išlo jako teško.Završio u mom ataru sutra selidba u Prhovo i Popince,tamo bi trebalo da ide lakše.
ja kao da ne živim u ovoj zemlji
nikad lakše nisam izorao nema grudvi potrošnja realna
Da ti je levak i njuska udbaska tu,sa sve todorom,oni biti preko neta ustelovali plug.Svaka cast . ja bi orap samo kad bi plug isao 15cm dubine
a čije je ovo oranje baš mi se svidja koji je to plugEvo i od mene,mozda nije bas po P.S. ustelovanost,al' ja sam prezadovoljan kako sam uzorao drzavnu zemlju koja,ko zna kada je radjena kako treba!
![]()
![]()
sa kojim traktorom je to oranosi vido?!
Plug je pravi,kao i orac.