Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je ono sto pise sa strane ono HPA , DEGC DM ? Deutsche Mark ili ?
Jbt, a ja nisam ni hteo da probam da razorem detelinu, sve racunam kad na capur ide ko beton, sta je tek nadetelinu. Sutra odma probam.Sve zavisi od njive do njive.Ima strnjika koje su začuđujuće išle jako lako a ima i onih gde je katastrofa.Najlakše ide razoravanje deteline,tu samo po gasu kao da nema pluga.Ne logično skroz ali tako je bar da je sve bila detelina.
---------- Poruka napisana u 19:40 ---------- Prethodna poruka je at 19:38 ----------
Lacko ćuti i gledaj samo u ono zeleno u tome je spas
Probaj ali polako,ja sam probo pa odusto posle 200m.Toliko je tvrdo da plug zveci kao da ide kroz kamen a dubina jedva 15cmJbt, a ja nisam ni hteo da probam da razorem detelinu, sve racunam kad na capur ide ko beton, sta je tek nadetelinu. Sutra odma probam.
Meni je """""dobro""""" sto nije bilo kise posto tu rade ovi naftasi sta mislis koje tragove bi ostavile ako bi bilo kise....
A predpostavljam i tebi ( i za Vas ) je ovako dobro,ako dosad nije bilo nek ceka do Bozica dok ovi odu..
Jbt, a ja nisam ni hteo da probam da razorem detelinu, sve racunam kad na capur ide ko beton, sta je tek nadetelinu. Sutra odma probam.