Lala iz Banata
Član
Dobro je izmerena potrosnja, stalo je 75 litara nafte a uzorao sam 6 lanaca. Sto puta sam napisao da treba znati terati traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo za neverne Tome, Dusanova izjava, isti traktor, isti zahvat pluga, isto zemljiste i ista dubina.
Moje oranje od danas, uradio 10 kj, dok je bilo goriva, brzina 10km/h, potrosnja 12 litara, dubina 28cm
@Lala iz Banata
jesi li dobro merio potrošnju? ima jedan rođak isti takav 1221 i vuče 4 brazde kwederland ravnjak polunošeni i potrosnja mu je oko 18 litri po jutru,
dobro izgleda oranje
Jasam dosad uzorao oko 60 lanaca, svaki dan 10lanaca , orem na dubinu 25-30cm, 9-9,5km/čas,plug Agromaš zahvat 4x36cm i potrošnja mi za sada ni jedan dan nije veća od 12l euro-D.Izvinte, a sta je tu cudno? Malo vam 12 litara? Lepo sam napisao da su orana strnjista koja su letos dvaput tanjirana, i zemljiste je lakseg sastava. Na capur i suncokret potrosnja vrtoglavo raste, u ritu ide i preko 20 litara po lancu/jutru.
Stalno trazite slike, pa slike, a sad vam mlogo, jel? E pa od mene sto se tice slika toliko, ovo su bile poslednje.