DusanA
Član
Pitanje za iskusne, da li zadnji tocak od pluga treba da prati tocak od traktora ili sme da ide malo u desno ? Meni se desava da ide bas po kukuruzima.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na brzinu crtano pa i malo smešno ali nadam se da ćeš ukapirati kako ide.znači plug da spuštam odma dok mi prvi točak uđe u brazdu koliko sam skužio ?
Po slikama iz ranijih postova gde si prikazao oranje nisam baš siguran u ovu tvoju konstataciju jer po tragu koji si ostavio na već uzoranom se nevidi baš tako pa uzmi metar i to lepo premeri sutra pa se javi sa kojim dimenzijama raspolažeš.meni nutarnja širina prednjih točkova jednaka kao i zadnja nutarnja širina točkovai ne skrećem ga ja na zdi brazde nego ravno ga držim
Mislim da ti ovo nećeš tako brzo ukapirati ali posle nekliko stotina hektara pokazaće ti se samo-možda.aha da traktor bude u vodoravnom položaju a ne da mi plug otide u stranu
jel tako