Kod mene isto tako. Prije par dana sam gledao kako lik "ore" sa Zetorom 3320 i nekim plugom nepoznate marke. Stavio sam "ore" pod navodnike jer zaista ne znam kako nazvati ono što je radio. Pazite, skratio je toplink do te mjere da zemlju hvata samo prva brazda dok je druga u vazduhu, ali nije to glavno. Prva brazda, tj. raonik je toliko zakošen da rovi zemlju tj. pravi kanal kao oni plugovi za pravljenje redova sa sadnju krompira. Prolazio sam tu sa traktorom i nije mi bilo jasno šta radi pa sam se zaistavio sa strane i prišao. Ne znam kako to nazvati, neko "grebanje" ili šta već, cijelu njivu (možda 1ha) je tako unakazio kao da je pripremljena za krompir, izvaljene buse, ma užas. Kad sam ga zaustavio da pitam šta radi, on mi reče da ore za kukururuz, znači zimsko oranje!!!!!!Ondje ako nešto nikne...ti kanali su duboki nekih 15cm i nešto širi od vrha raonika. Gledao sam snimke oranja sa volovima i ralom i vjerujte da je mnogo bolje izgledalo. Ja neću orati pa makar ne uzorao nikako, al onako se zaje*avati po njivi...