Vlada B.B
Član
juce poceta njiva,a danas zavrsena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo šeme brzina.Izgleda da ide oko 8 km.Kiraj koja je brzina na tom oranju sa snimka?Nikako to ne mogu da ocenim.
Ima dovoljno vlage ,dubina 30-ak cm.Pored je bilo tulajište koje je uzorano 2 dana pre i tu je mnogo manje vlage.Kiraj fino to izgleda, a i ima vlage.Kolika je dubina otprilike?
zemo imam da rigolujem za vinograd 10ha a vidim da ti rigolujes na 40 sa imt539 bio bi mi najpovoljniji posto ovi traze sa gusenicarom 1000e po ha. kod tebe je sigurno jeftinije zbog potrosnjeja danas probao i ide odlicno negde i do 40 cm(ali mi brazda skroz uzana bila) malo sam rasirio brazdu pa zna da se izvali koja veca grudva i negde podrhtava ali u odnosu na proslu godinu kad jednostavno plug nije hteo u zemlju ovo je odlicno kukuruzovina mi retko zagusi ali zato svaki krug na jednoj strani nasedne traktor na zemlju koju nagura zadnja vuca pod traktor (imt539 i jednobrazni plug) tu gde naseda obicno je oko 35-40cm brazda na drugoj strani oko 30(ko sta radi ja samo regulisem dubinu )