Bice da je opet kontra sto se tice vode relativno se brzo isusi i kada je susa tu budu najvece pukotine u zemlji(ako su one mera isusenosti zemljista).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel sad bar malo jasnije ?Imam ja jednu takvu glinovitu zemlju uz obalu Bosuta,strasna je kako joj moram pogadjati kad treba raditi pripremu.Ima jedan deo sreca ne veci od 20kvadrata gde redovno bude voda,a na ostatku njive nema mada je dobrim delom nagnuta ka Bosutu.
Jedino sto soja i psenica tu rode kao nigde.
Kod nas se takva zemlja zove vrebalova zemlja!Imam ja jednu takvu glinovitu zemlju uz obalu Bosuta,strasna je kako joj moram pogadjati kad treba raditi pripremu.Ima jedan deo sreca ne veci od 20kvadrata gde redovno bude voda,a na ostatku njive nema mada je dobrim delom nagnuta ka Bosutu.
Jedino sto soja i psenica tu rode kao nigde.
Vrebas kada da je uradis!
i sad ovo kao nije vredjanje gospodo moderatori što ne važi za dotičnog znači ako ja njemu nešto kažem odmah ban a on kad vređa nikom ništa pa da on je zaštićenNazalost nemam konjski plug za tebe!
Moras ga iz licne kolekcije poneti.
Odavno admini znaju da je moja smena uvek moguca,oni su me postavili,oni ce i skinuti,ja svoj posao radim onako kako to ja mislim,da je dobro i u granicama odgovornosti za urednika,to sto se pojedinima ne svidja,tu vam nikako pomoci ne mogu.Ima vas dosta...al' sta cu vam ja.Matiću,nema to veze sa strastima....nego čovek nije za ta posla(moderatora) što će potvrditi 90% članova ovog foruma i neki članovi uredništva...ostavlja lošu sliku o forumu.
Hmmm...a bili smo "prijatelji" na facebook-u,neznam koje koga skinuo sa iste liste,pa da neko nema nista licno?!ja s KR nemam ništa lično ali pogledajte samo poslednjih 130 njegovih poruka pre nego što je dobio "čin"...
KR je realan,mozda cak i previse,a to nekima jako,jako smeta....demokratija,idi se registruj na B92 forum,pa reci da su homoseksualci nastrani,pa ces videti demokratiju na delu...svega je par vezano nekom merom za poljoprivredu ostalo su komentari tipa "konjina"i sl.....
nervira me nepravda,kao i to što je obrisana tema koja predstavlja osnovu demokratije ovog foruma i samim tim pretvara ga u diktaturu,stvarno sramota ma ko da je to uradio...
izvinjavam se za off