Oranje

To i ja gledam.... Obično su originalni šer vijci drugačiji od standardnih, ali ako se uzme duži vijak i skrati na meru dobija se isto to.

Nisam, rekao mi majstor da ne koristim kornjaču zbog neka dva ležaja, pa mi prešlo u naviku da sve radim u zecu. Plus u kornjači nešto mumla menjač pa i zbog toga. Probao sam peta zec, nosi ga ali meni ne odgovara. Nemam puno zemlje pa mi ništa ne znači dan više oranja, ali na tenane, polako, četvrta zec.

Ne, a sad kad pitaš pretpostavljam da ne ide na smicanje kao kod Vogela nego verovatno ide na istezanje da ne napišem čupanje....
------------------------
Sad sam uveličao sliku i vidim onaj vijak dole levo kako izgleda.... Istegnut navoj i onda boings..... Sve mi jasno.

Poslednja izmena:
Da, sad vidim. Dopisao sam gore u postu.... E jedino da probaš 10.9 ili 12.9 jačinu pošto vidim da su ovi 8.8. Koji je to vijak, M12x60-70?
Probali smo i 10.9...i ako mi verujes mala je razlika...i mora obavezno po dve matice,inace svuce navoj laganice.12.9 je isuvise skupa i opasna prica po ostale delove pluga.M14x100.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh