Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda hiruške Probao danas i nikad brže odustao.Idealni uslovi za sve operacije.
Ko,sta,gde?pisi malo razumnije.Ako su to sigurnosni vijci, navoj ne bi trebao biti na mjestu rezne plohe. Osim ako namjerno želiš da vijak pukne kod manje sile.
Kupi dulje vijke i skrati navoj da ne strši puno izvan matice pa će biti manje pucanja vijaka.
Znas li Sinisa kako kod Kuhna ide sigurnosni vijak?To i ja gledam.... Obično su originalni šer vijci drugačiji od standardnih, ali ako se uzme duži vijak i skrati na meru dobija se isto to.
Da,ice-ako orem u sokolcu,gredi,jermenovcima...tu odmaramo masineBig te hoce ici kod tebe nekad mekano ?
Probali smo i 10.9...i ako mi verujes mala je razlika...i mora obavezno po dve matice,inace svuce navoj laganice.12.9 je isuvise skupa i opasna prica po ostale delove pluga.M14x100.Da, sad vidim. Dopisao sam gore u postu.... E jedino da probaš 10.9 ili 12.9 jačinu pošto vidim da su ovi 8.8. Koji je to vijak, M12x60-70?
Na vogelu je na smicanje,to je skroz druga prica.od 10.9 je zviznula greda na njemu kod nas.I meni malo čudno 8.8,kod mene u uputstvu na VN piše 10.9.