talianu
Član
Sad sam skontao da nije isti način.Pisao sam kad sam video tvoju prvu poruku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i ja cuo, a opet vidim ovde da ljudi koriste i zekana u oranju....mozda Nebojsa ima neki odg za ovo ili je to samo mitJa opet sve u kornjači jer sam tako čuo priču da se čuva menjač.
,,Nije Bog dole, nego gore" govori bivši član Minđušar.
To kornjači možda krče crevaNisam, rekao mi majstor da ne koristim kornjaču zbog neka dva ležaja, pa mi prešlo u naviku da sve radim u zecu. Plus u kornjači nešto mumla menjač pa i zbog toga. Probao sam peta zec, nosi ga ali meni ne odgovara. Nemam puno zemlje pa mi ništa ne znači dan više oranja, ali na tenane, polako, četvrta zec.
Jel moguce da je tolika razlika izmedju vas i sokolca?Da,ice-ako orem u sokolcu,gredi,jermenovcima...tu odmaramo masine
Pa stari su imali samo zec ili što kažu direktnu,mislim na 52 ke i 552,znači sve su radili u zecu jer kornjaču nisu ni imali.To sam i ja cuo, a opet vidim ovde da ljudi koriste i zekana u oranju....mozda Nebojsa ima neki odg za ovo ili je to samo mit
Napisao sam u najboljoj namjeri i neki su razumjeli i to tako shvatili. Za način osiguranja na tvojem plugu, dobio si savjete od kolega. Ja bih samo nadodao da provjeriš koja kvaliteta vijaka je tvornički predviđena za tvoj plug. Nikako ne preporučujem stavljati jače od predviđenih.Ko,sta,gde?pisi malo razumnije.
Одакле 52-ци корњача?52ka ima i kornjaču,jedino je 9ta direktna.
Nazalost...Jel moguce da je tolika razlika izmedju vas i sokolca?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Sve mi neobično da nema poniklih kukuruza iz rastura zrna. Kod nas je to masovno, skoro na svakoj njivi, zeleni se ko da je sejano zeleno đubrenjenje...