Ja sam vukao, treba probati.Ja moram jer imam samo IMT 577 i nisam siguran dali bi on mogao vući neki solidan gruber, a i u toj kombinaciji opet bi orao kukuruzište.
Kod nas neki čak ni ne razrivaju, samo plitko tanjiraju. Tu sam i ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam vukao, treba probati.Ja moram jer imam samo IMT 577 i nisam siguran dali bi on mogao vući neki solidan gruber, a i u toj kombinaciji opet bi orao kukuruzište.
samo plitko tanjiras za prolecne useve? mislio sam da gruber radiJa sam vukao, treba probati.
Kod nas neki čak ni ne razrivaju, samo plitko tanjiraju. Tu sam i ja.
Da, kako bi vukao i koji bi mogao vući, tj. dal bi mogao vući?On pita za traktor kako bi vukao ?![]()
Ovih godina nije radio, ko zna, ...samo plitko tanjiras za prolecne useve? mislio sam da gruber radi
Vuku ljudi i sa 577 i sa Rusevima. Samo treba naći odgovarajući. Viđao sam neke razrivače iz Vršca.On pita za traktor kako bi vukao ?![]()
Ako je Slavko mogao da vuce valjda ce i 577 mociOn pita za traktor kako bi vukao ?![]()
1 daska orogledala danas primetio, dogodine mora nova.Ore Pottinger za čistu peticu!
Posle repice je najbolje sejati pšenicu ili ječam pa onda kukuruz. Ako seješ kukuruz posle repice verujem da ni rigolovanje ne pomaže kad kukuruz dođe u fazu 4-5-i list.Sinoć sam saznao da posle uljane repice je poželjno orati jer repica luči neke hemikalije koje u lošim godinama kao ova nanose štetu.
Repica je onda malkice zahtevna, preusev bi bilo pozeljno da bude psenica a i posle nje bi bilo dobro da ide psenica. Jesam u pravu? Inace ne sejem repicu, samo procitam ponekad o njoj.Posle repice je najbolje sejati pšenicu ili ječam pa onda kukuruz. Ako seješ kukuruz posle repice verujem da ni rigolovanje ne pomaže kad kukuruz dođe u fazu 4-5-i list.
PSS Tamiš, odnosno sada je IRI Tamiš. Stari Tamiš je poljoprivredna firma u sastavu Almex-a.Ove godine kod nas su pukli sa kukuruzima na repici.
Soja na repici je bila (kod istog čoveka) na oranom, a imao je tanjirano i razrivano. Najlošija soj je bila na tanjiranom upravo zbog najmanjeg mešanja zemlje.
Baš ću pitati Babka Jana iz PSS Stari Tamiš.
PSS Institut Tamiš, moja greškaPSS Tamiš, odnosno sada je IRI Tamiš. Stari Tamiš je poljoprivredna firma u sastavu Almex-a.