Tu idu sarafi sa kontra maticama i onda odredjujes ugao na licu mesta.Jel ja to dobro vidim da na raoniku ima 6 rupa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu idu sarafi sa kontra maticama i onda odredjujes ugao na licu mesta.Jel ja to dobro vidim da na raoniku ima 6 rupa?
JA ipak mislim da su to bradavice.Tu idu sarafi sa kontra maticama i onda odredjujes ugao na licu mesta.
Ti kao da stelujes ventile na glavi ... sutra cu da probam da podbacim pod raonik nesto , ravnjam nesto u dvoristu pa prvo plug pa utovarivac ...
Nisam vidjao takve raonike, al sam vidjao prodavačice raonika sa baš dobrim bradavicama.Kad kupuješ raonik, traži da ti daju onaj sa bradavicama iliti bradavičasti.
Koliko rupa tolimo bradavica.Mislio sam da je uvek paran broj bradavica...
Joj ništa ne znam.
to bila zima pa su se udrvile od ladnoceNisam vidjao takve raonike, al sam vidjao prodavačice raonika sa baš dobrim bradavicama.
Imam to i na potingeru,i na rabeu,a i na kunu...po meni to sluzi samo da se fino usaglase glave jedna prema drugoj.Na Lemkenovom Opalu (mislim da je 120-ka) ima dva vijka s kojima se podešava ugao raonika i daske tj kompletnog radnog organa.
Mene sad u oranju zajebavala gefufna na blajbingeru. I ja ga zvao pa mi poslao brzom poštom cuk štoker cev sa sve iberzoknom i špelzvrcnom. Namontirao, i ide bez problema.sad je Mosa Pucko aktivan,nije leto radi kao singerica ne mozes da dodjes do njega koliko jma posla... ja ga zvao za neku perfucnu reko sledece godine
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Souchu pinet ima plantu na svakoj glavi i na njoj 4 polozaja(ugla).Na Lemkenovom Opalu (mislim da je 120-ka) ima dva vijka s kojima se podešava ugao raonika i daske tj kompletnog radnog organa.
kladim se da si gledao na yt isecak kako se nazivaju deloviMene sad u oranju zajebavala gefufna na blajbingeru. I ja ga zvao pa mi poslao brzom poštom cuk štoker cev sa sve iberzoknom i špelzvrcnom. Namontirao, i ide bez problema.