Darko Dren
Član
Ih, pa taman posla.kladim se da si gledao na yt isecak kako se nazivaju delovi
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
To je osnovno gradivo srpske kinematografije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih, pa taman posla.kladim se da si gledao na yt isecak kako se nazivaju delovi
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mozda se iskrivila glava??@North ARMY meni se desava da srednja glava ide plice, ne desava se cesto ali ponekad i izgleda ruzno oranje, ne mogu nikako da skontam zasto se to desava, da li se nekom jos to desavalo?
Sve to smo mogli da sredimo preko krtice. On bi ti doterao sve na licu mesta, ti samo spremis 500 marke..Mene sad u oranju zajebavala gefufna na blajbingeru. I ja ga zvao pa mi poslao brzom poštom cuk štoker cev sa sve iberzoknom i špelzvrcnom. Namontirao, i ide bez problema.
Jedino realno ogjasnjenje da prednja hvata dire i produzen na toplingu pa zadnja ide dublje i onda obe ne rade kako treba, pa zato srednja izgleda losije.@North ARMY meni se desava da srednja glava ide plice, ne desava se cesto ali ponekad i izgleda ruzno oranje, ne mogu nikako da skontam zasto se to desava, da li se nekom jos to desavalo?