Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikog ne ubeđujem samo razmenjujemo mišljenje ,sve više mi se sviđa deviza našeg člana Boderlice "jedna kultura-jedna sorta-jedna godina".
Zašto misliš?Recept za propast…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zašto misliš?
Ja bih smanjio ali minimum na 2.
Na jednu ne bih, nemam mu*a.
Ali ne mislim da ne valja.
Post je za Acu.
Pajdaš tu se već mogi složiti sa tobom oko vremena setve i pravovremene zaštite,pije vodu na većim imanjima.
A na manjima recimo 50-60 kj to mi i nije beki razlog
KOlega je možda imao takvu sreću sa rasporedom.A šta kad bi naveo primer gde je neko 4 g za redom "potrefio" kulturu? Akumulirao kapital i za sledeće 4 loše!
To je faktor sreće ne uzimam ga u razmatranje.
Zar nije bio osiguran od leda kad je potukao repicu?
Talianu konkretno mislim na onog koga si citirao da hoće ili radi jednu kulturu.Opet nisi naveo ni jedan realan razlog.Ok po tvom mišljenju je proseravanje,po mome nije nego je rad olakšan maksimalno.recimo na moju površinu ja sam prinuđen bar 10-12 puta godišnje da perem detaljno prskalicu.Kakve veze ima plodored,ja nisam naveo da bi radio jednu kulturu u monokultiri.Držao bi se plodoreda.
Faktor sreće da određena kultura rodi ili ne rodi jedne godine u proseku je pola pola.