Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšo pa to više nije rit neg leja. ,ti si s takvim poslom svu slatinu pokvario.Mi stajnjak izvlacimo na kraj njiva i tu stoji nekad i po dve godine. Kada razbacivamo onda sin tovar ja rasturam njemu je nazad zakacen plug i cim ja zavrsim jedan prohod on ore taj prohod dok ja rasturam sledeci tu stajnjak ne stoji ni pola sata gore.
Potreban je i barem duplo veči prostor za zrenje.
Mi stajnjak izvlacimo na kraj njiva i tu stoji nekad i po dve godine.
Mi stajnjak izvlacimo na kraj njiva i tu stoji nekad i po dve godine. Kada razbacivamo onda sin tovar ja rasturam njemu je nazad zakacen plug i cim ja zavrsim jedan prohod on ore taj prohod dok ja rasturam sledeci tu stajnjak ne stoji ni pola sata gore.
Za takve slucajeve mala spijunska kamera je prava stvar.zakamusliras na neko drvo,zbun i samo menjas bateriju na par dana.Ovde ne bi toliko moglo da stoji jer su aktivni piromani koji između ostalog ljudima zapale stajnjak iz ciste zlobe.
Apsolutno netačno.To je ono što ja pričam, nemože da se radi puno posla a da je dobro, to jest dobro iskorištenje uloženog naspram dobiti, to je tako u poljoprivredi, fabrike su druga priča.
Ako imaš maksimalne prinose za datu godinu onda si dobar, ali da i ja postavim pitanje kao Army, zar toliko fali para.Imam 62 njive u krugu prečnika 12 km, i svakoj se posvetim maksimalno, kao da samo nju jednu imam. Radim pet ratarskih kultura.
Isto kao i ti.Jel toliko nemas novaca ?
Da imam Madjarske subvencije, moguće da bih radio manje...Ako imaš maksimalne prinose za datu godinu onda si dobar, ali da i ja postavim pitanje kao Army, zar toliko fali para.
Ja radim duplo manje, ispada da imam duplo vise novaca ??Isto kao i ti.
Pa ti seješ repu.Ja radim duplo manje, ispada da imam duplo vise novaca ??