Oranje

Potpuno sam zaboravio da vam kažem jedno zapažanje. Prošle jeseni i ove jeseni plug mi je imao zahvat 70 cm, tada je lemeš bio 35°, zadnje oranje je lemeš 25°, a zahvat pluga se smanjio na 65 cm. To ukazuje da se sa manjim uglom lemeša smanjuje i pritisak na plaz.

Previse ste maliciozni, a moglo bi se jos stosta dodati
Ni najsavremeniji priključci nece raditi poso ako se ne podese u odnosu u na vucnu masinu i tlo
Detalji podesavanja zavise od rukovaoca masine, tu se ljudi razlikuju, jedni povrsno rade dok drugi idu u sitne detalje i rade izboljsanja
Da li srpski jezik poznaje izraz izboljsanje??

Meni nije jasno sto se ljudi toliko cude I zezaju coveka zbog tod podbacivanja ispod raonika pa meni je to pokazao jedan covek pre 20 god,ispod novog raonika podbacim armaturu 6mm pa to bude razlika da covek ne veruje kolko traktor lakse vuce plug doduse rec je o imt plugu dok je na nekom boljem verovatno to bolje uradjeno

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Mislim da to i jeste poenta, kad se vec razmislja na daleko i ima para onda valja kupiti nesto da ne mislis a ne nesto da ga pola prepravis da bi radilo posao kako treba..

Nasa industrija nikad nije tezila ka nekim inovacijama i napretku, najlakse bilo na jedan cap da klepaju.
Kako je radjeno, nisu ove masne toliko ni lose...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne. Vlasnik FOP a je firma Agrotech Tresnjevac a njen vlasnik je Madjar nisam zapamtio ime, Znam da ima i brata koji se dosta pita. Inace trenutni direktor FOP a je Robert Kovac koji je radio u Vogel Noot.
Nisi u pravu. Kako je naveo Aca, Dusan Rakic je vlasnik 100% kapitala FOPa. Dok je je bio FOP Vogel not tada je Agrotech iz Tresnjevca bio vlasnik i direktor Madjar sto je manje vazno.

Bojanče, to su dve firme. Ova prva se zove FOP IMT Novi Bečej i bavi se proizvodnjom polj.mehanizacije i naravno prodajom iste.
A Agrotech je sasvim druga firma iz Trešnjevca-Kanjiža i bavi se trgovinom. Tu je direktor Imre Bata.

Meni nije jasno sto se ljudi toliko cude I zezaju coveka zbog tod podbacivanja ispod raonika pa meni je to pokazao jedan covek pre 20 god,ispod novog raonika podbacim armaturu 6mm pa to bude razlika da covek ne veruje kolko traktor lakse vuce plug doduse rec je o imt plugu dok je na nekom boljem verovatno to bolje uradjeno

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja mislim da ovi što se zezaju na moj račun neznaju o plugu ništa, jedino ga znaju zakačiti.

Nazad
Vrh